BTC, ETH, XRP, LTC en BCH Prijsanalyse voor 6 september

Op de laatste dag van de week blijft de markt bearish aangezien de meerderheid van de Top 10 munten zich in de rode zone bevindt. Binance Coin is de enige crypto die groen is, en stijgt met 9,74%.

BTC/USD

De voorbijgaande week is bearish voor Bitcoin Method (BTC). De koers van de chief cryptocurrency is in de afgelopen 7 dagen met 12% gedaald, maar is sinds gisteren vrijwel onveranderd gebleven.

BTC/USD grafiek door TradingView

Op de 4H-grafiek heeft Bitcoin (BTC) mogelijk zijn val voltooid en staat hij op het punt een ommekeer te maken. Hoewel het vroeg is om te overwegen om door te gaan met de bull run, kan er een lichte correctie plaatsvinden.

Gerelateerd

BTC, ETH, XRP en TRX Prijsanalyse voor 4 september

Het lage verkoopvolume, evenals de liquiditeit, houden ook rekening met de grote kans op aankomende groei. Om samen te vatten, de lokale weerstand ligt rond de $10.550,

Bitcoin wordt verhandeld tegen $10.226 op perstijd.

ETH/USD

Ethereum (ETH) is de topverliezer van onze lijst. De koers van de leidende altcoin is in de afgelopen 24 uur met 6% gedaald.

ETH/USD grafiek door TradingView

Ethereum (ETH) is ook meer bullish dan bearish op de daily chart. De Relative Strength Index-indicator vormt een bullish divergentie, die de kortetermijnstijging van de altcoin in aanmerking neemt. In dit geval is het belangrijkste doel van de lichte stijging $372.

.

Er wordt gehandeld tegen $350,04 bij perstijd.

XRP/USD

XRP heeft ook een diepe correctie ondergaan. De prijsdaling was niet zo diepgaand als in het geval van Ethereum (ETH); de derde meest populaire crypto heeft echter 13% verloren in de afgelopen week.

XRP/USD grafiek door TradingView

XRP is noch bullish noch bearish op het 4H tijdsbestek. De lijnen van de Bollinger Bands-indicator gaan omlaag, maar door het hoge inkoopvolume kunnen stieren op korte termijn het initiatief nemen. In dit verband kan de munt zich op het gebied van $0.24-$0.25 tot medio september bevinden.

XRP handelt tegen $0.2388 op perstijd.

LTC/USD

De hoeveelheid litecoin (LTC) is sinds gisteren niet meer gewijzigd. De prijswijziging in de afgelopen week is echter -18,56%.

geweest.
LTC/USD grafiek door TradingView

Op de weekly chart heeft het „digitale zilver“ de aankomende bearish mood bevestigd, omdat de kopers niet tot het cruciale $70-niveau konden komen. De lijnen van de MACD-indicator staan op het punt te veranderen in rood, wat de aanwezigheid van verkopers bevestigt. Litecoin (LTC) zou echter een hertest van de $54 kunnen doen, gevolgd door een verdere daling.

Litecoin wordt verhandeld tegen $48,53 op perstijd.

BCH/USD

Bitcoin Cash (BCH) heeft zich het snelst hersteld onder de Top 10 munten. Echter, in termen van wekelijkse analyse, de daling heeft gevormd 15,70%.

BCH/USD grafiek door TradingView

Op de daily chart heeft Bitcoin Cash (BCH) al een ommekeer gemaakt, na bevestiging van het stijgingspotentieel op korte termijn. Het hoge liquiditeitsniveau boven de huidige prijzen ondersteunt de voortdurende correctie. Als stieren de koers hoger blijven duwen, kan de lokale weerstand op $246 kortstondig worden bereikt.

Bitcoin Cash wordt verhandeld tegen $232,13 bij perstijd.