Monero (XMR) vakiinnuttaa nousutrendin jatkuvalla rallilla

XMR käy kauppaa pitkäaikaisen vastustuskyvyn ja vastaavasti 135 ja 90 dollarin tukitasojen välillä.

Tekniset indikaattorit ovat nousussa kaikissa ajanjaksoissa.

XMR / BTC on vastuksen kohdalla ₿0.0122 ja ₿0.0139

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Moneron (XMR) hinta on palauttanut kaikki tappiot, jotka johtuvat 2.-4. Syyskuuta tapahtuneesta kaatumisesta, ja yrittää parhaillaan murtautua merkittävän vastustason yläpuolelle.

XMR-hinta käydään tällä hetkellä lähellä tärkeää vastusaluetta, jonka hinta on 132 dollaria. Alue on 0,382 Fib retracement -taso ja edellinen vastusalue, jonka yläpuolella hinta ei ole vaihdettu elokuun 2018 jälkeen.

Onnistunut purkautuminen vie hinnan todennäköisesti 166 dollariin, mikä on koko pudotuksen 0,5 Fib -taso ja edellinen tukialue.

XMR-tekniset signaalit

Tekniset indikaattorit ovat nousussa, kun MACD, RSI ja stokastinen oskillaattori kasvavat. Vaikka RSI on yliostetulla alueella, se ei ole vielä aiheuttanut minkäänlaista laskevaa eroavaisuutta.

Toisaalta lasku vie hinnan todennäköisesti lähimmälle pitkäaikaiselle tukialueelle, 90 dollaria. Tällä hetkellä tämä skenaario näyttää epätodennäköiseltä.

Kryptovaluuttakauppias @Altcoinsherpa esitteli XMR-kaavion ja totesi, että hinta voi nousta aina 175 dollariin. Vaikka taso on hieman yli hahmottelemamme vastusalueen, se on riittävän lähellä jonkin verran yhtymäkohtaa.

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että hinta on mahdollisesti seurannut nousevaa tukilinjaa sen jälkeen, kun se oli alimmillaan 4. syyskuuta.

Samoin kuin viikkokaaviossa, teknisissä indikaattoreissa ei ole heikkoutta, vaikka RSI on yliostettu.

Kahden tunnin kaavio ei myöskään osoita heikkouksia, vaikka ralli on alkanut tulla paraboliseksi.

Jos hinta laskisi, lähellä 113 dollaria on pieni tuki. Ei ole kuitenkaan merkkejä siitä, että hinta tekisi niin.

Nykyisessä tilanteessa todennäköisin skenaario on mahdollinen puhkeaminen 135 dollarin vastusalueen yläpuolelle, jota seuraa nousu kohti 165 dollaria.