Plustoken Scam skickar sina sista bitcoins (BTC) till mixare. Kommer toppbörsen att acceptera dem?

Påverkar det fortfarande priset på Bitcoin (BTC)?

Plustoken är det mest framgångsrika och beryktade Ponzi-schemat i kryptokursvalternas historia. Det var aktivt i Kina och Sydkorea och kollapsade 2019 med 3B $ investerare pengar stulna. Vanligtvis resulterar försäljningen av Plustoken-tillgångar i ett enormt tryck på Bitcoin Billionaire priset.

Nästa stopputbyte?

Såsom avslöjas genom OXT Research (aka @ErgoBTC), en annan stor del av Bitcoins (BTC) som tillhör Plustoken investerare flyttade till bländare. Misstänkta transaktioner har registrerats av Whale Alert automatiserad kedjetjänst.

Bedrägerna har flyttat cirka 22 000 Bitcoins (BTC), eller mer än 202 miljoner dollar. Plustoken använder myntförbindningstjänster eller Bitcoin (BTC) -blandare för att dölja transaktionshistoriken för sina tokens. I sin tur krävs denna nedsmutsning för att undvika KYC / AML-kontroller av topp cryptocurrency-utbyten.

Ofta säljs tillgångarna som stulits från trovärdiga investerare via diskbänk (OTC), men cryptocurrency-utbytesplattformar kan också tjäna som instrument för massiva försäljningar.

OXT Research framhöll att försäljningsprocessen genom börser återupptogs i maj 2020. Det ser ut som att svindlare känner att priserna för Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) har återhämtat sig från Black Thursday och är intresserade av att sälja igen:

Utdelningar till utbytena gick på paus mitt i mars till början av maj. Sedan dess har valutaflöden i genomsnitt varit mellan 300 och 500 BTC / dag.

Påverkar det fortfarande priset på Bitcoin (BTC)?

Den analytiska gemenskapen saknar enighet om den faktiska rollen för Plustoken-försäljningar i Bitcoin (BTC) prisdynamik. Travis Kling, en förstklassig investerare, fondförvaltare och grundare av Ikigai Asset Management, medger att Plustoken sedan dess kollaps påverkar kryptomarknaderna avsevärt.

Dessutom kritiserade han kryptobörsen Huobi och OKEx för deras okunnighet om rörelser med mynt från bedrägerier.

Emellertid antyder anonym kryptohandlare och analytiker PlanB, vars Twitter-följare tidigare hävdade att Plustoken-verksamhet var en stor baisseartad marknadskatalysator, att man inte överskattar detta inflytande.

Han redogör för att marknadssituationen är en mycket kraftfullare faktor i Bitcoin (BTC) prisuppgraderingar av annonser nedåt än Plustoken.